Heb jij al iets geregeld om je relaties (klanten, medewerkers of vrienden) extra attentie te geven dit jaar? Juist nu is contact nóg belangrijker dan ooit. Deze kerst en jaarwisseling is een perfecte gelegenheid voor een bijzonder contactmoment. Hiervoor heb ik wat leuks voor jou!

Met de Happy Hugs vaaskaarten stuur je zeker iets speciaals. Als kaart bezorgt hij een warm en persoonlijk bericht. De gelukkige ontvanger vouwt hem om tot een prachtige design vaas om nog lang van te genieten. Twee in één dus! Bijzondere contactmomenten mét een blijvend resultaat. Origineel, duurzaam, persoonlijk en blijvend. En het kan gewoon door de brievenbus. 

Al vanaf 25 stuks verstuur ik de kaarten met een gepersonaliseerd bericht bedrukt op een kalkvel.  Vanaf 500 kaarten is er ook de mogelijkheid om kaarten te laten maken met eigen ontwerp. Zie hieronder 3 voorbeeld bestellingen om je een idee te geven wat het kan worden. Uiteraard kan je zelf ook andere aantallen en prints kiezen.

Benieuwd naar de mogelijkheden. Bel of mail me en ik vertel je graag meer.

 

 

Custom Bedrukking

Wil je de kaarten met je eigen creatie laten bedrukken? De kaarten zijn gemaakt van papier en kunnen dubbelzijdig full colour bedrukt worden. Al vanaf 500 stuks is de kaart volledig te customizen met eigen opdruk. Perfect dus voor een bijzondere mailing of relatiegeschenk. Er zijn 2 modellen om uit te kiezen. Een grote A4 kaart die als vaas perfect over een wijnfles past en een kleinere vierkante kaart en past over een glas. Mail me en vraag naar de prijzen voor custom bedrukking.

© 2016 - 2022 Happy Whatever | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel